Programul SPIT în preajma sărbătorilor de iarnă

Site-ul SPIT Constanța
Site-ul SPIT Constanța

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează constănțenii că vineri, 30 decembrie 2016, va fi ultima zi din an în care ghișeele agențiilor fiscale vor fi deschise publicului.

În perioada 27-30 decembrie 2016, în fiecare agenție fiscală va funcţiona câte un singur ghişeu destinat numai plății impozitelor, taxelor, amenzilor şi obţinerii certificatelor de atestare fiscală.

Zilele de 26 decembrie 2016 și 02 ianuarie 2017 sunt declarate zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează, iar în perioada 03-06 ianuarie 2017 programul de lucru cu publicul este suspendat pentru realizarea de activități specifice închiderii/deschiderii anului fiscal.

Începând cu data de 09 ianuarie 2017 vor fi deschise toate agențiile fiscale și reluate toate operațiunile cu caracter fiscal.

Amintim serviciile online dezvoltate de SPIT ce pot fi utilizate în perioada 27-30 decembrie 2016, pe site-ul www.spit-ct.ro:

  1. „Plata online a impozitelor” –plata pe site-ul instituţiei, cu autentificare;
  2. “Plata online a amenzilor” – plata amenzilor pe site-ul instituției, cu autentificare sau pe site-ul www.ghiseul.ro, fără autentificare;
  3. “Etax Mobile” –plata prin intermediul telefonul mobil, utilizând aplicaţia ETax Mobile SPIT, dezvoltată pentru Android şi iOS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*