Programul cu publicul a fost restricționat la Primăria Hârșova

Primăria Hârșova. FOTO CTnews.ro

Programul cu publicul a fost restricționat la Primăria Hârșova pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

“Având în vedere hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență nr. 6 din 9 martie, în scopul prevenirii răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de Covid 19, vă aducem la cunoștință faptul că, începând cu data de 12 martie, programul cu publicul este restricționat, urmând a se desfășura între orele 08:00 – 11:00”, a declarat primarul orașului Hârșova, Viorel Ionescu.

Cazurile de urgență din afara programului menționat, vor fi aduse la cunoștința conducerii, în vederea soluționării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*