Program redus de 1 decembrie pentru autobuzele RATC din Constanța

Panou statie si autobuz RATC. FOTO Catalin Schipor

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanta anunță publicul călător că pe data de 30 noiembrie și 1 decembrie,autobuzele care deservesc traseele din municipiul Constanța vor circula conform programului de week-end, în intervalul 05:45 – 23:00. Totodată, chioșcurile de bilete și abonamente ale R.A.T.C. vor fi deschise în intervalul orar obișnuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*