Procurorii din Mangalia fac cercetări, după ce infirmiera unui cămin de bătrâni nu a spus că a luat contact cu o persoană venită din străinătate

COVID - 19 în județul Constanța. FOTO Pixabay

Procurorii din Mangalia au început o anchetă, după ce infirmiera unui cămin de bătrâni nu a anunțat că a luat contact cu o persoană venită din străinătate și anume soțul său revenit din Belgia.

În data de 13 aprilie, pe rolul  Parchetului  de  pe  lângă Judecătoria Mangalia,  s-a înregistrat dosarul penal nr. 566/P/2020 sub aspectul comiterii infracţiunilor de zădărnicire a combaterii bolilor şi fals în declaraţii, constând în aceea că o femeie, în vârstă de 48 de ani, infirmieră în cadrul unui cămin de bătrâni, nu a informat angajatorul că a luat contact cu o persoană întoarsă din străinătate în ultimele 4 săptămâni, respectiv soţul întors din Belgia.

În cauză de efectuează cercetări de către Poliţia Oraşului Negru Vodă, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*