Probleme cu apa potabilă la Cernavodă

Fără apă la robinete
Se oprește apa

O avarie la una dintre conductele principale de alimentare cu apă din Cernavodă a determinat SC RAJA SA să sisteze furnizarea apei potabile la început de săptămână.

Astfel, locatarii din cartierul trust, blocurile H și G, dar și agenții economici de la intrare din oraș nu au apă între orele 9.00 și 16.00.

Abonații din cartierul Columbia vor avea apă cu presiuni scazute în acest interval.

“Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele noastre de interventie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrarilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*