FOTO Constănțenii au aruncat tone de gunoaie la voia întâmplării, iar angajații Polaris M Holding se chinuie să curețe după ei

Constănțenii continuă să arunce gunoiul nemenajer la întâmplare. FOTO Polaris M Holding

În loc să apeleze la firme care ridică gunoi nemenajer – resturi de mobilă, vegetație, moluz, etc, din comoditate și pentru a face și economie, constănțenii continuă să se debaraseze de ceea ce nu mai au nevoie la voia întâmplării.

Pe lângă disconfortul vizual, tot acest gunoi atrage și dăunători purtători de boli. Săptămâna trecută, în perioada 12 – 15 octombrie, mai multe zone ale Constanței, de la periferie sau centrale au fost igienizate de aceste cantități mari de deșeuri. Astfel, au fost găsite în: zona Palazu, bd. Aurel Vlaicu, str. Badea Cârțan, stațiunea Mamaia, str. Meșterul Manole, zona Tomis Nord, str. Gh. Sion, bd. Lăpușneanu, str. Industrială, str. Maramureș, str. Cișmelei, Tomis 1- loc de joaca, Aleea Heracleea, Str. Traian, str. Pasajului, str. Munții Tatra, str. Gh. Marinescu, Șoseaua Mangaliei, bd. 1 Mai, str. Sabinelor și str. Cișmelei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*