Prinși cu substanțe interzise de polițiștii locali constănțeni

Tineri prinși cu substanțe interzise de polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

Ieri, pe data de 6 decembrie 2023, în intervalul orar 09:00-11:30, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, Biroul Monitorizare Zone Publice și Intervenție, în timpul îndeplinirii atribuțiilor lor pentru menținerea ordinii și siguranței publice, au identificat trei bărbați în zona Gării CFR și cartierului Poarta 6, având asupra lor substanțe interzise.

Indiciul care i-a determinat  pe oamenii legii să-i intercepteze a fost faptul că  bărbații prezentau un comportament suspect. După legitimarea și efectuarea controlul corporal al acestora, polițiștii locali au găsit 37 de pachete conținând o substanță vegetală, uscată, mărunțită, de culoare verde, cu potențial psihoactiv-psihotrop.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru întocmirea documentației necesare, ce va fi transmisă împreună cu bunurile indisponibilizate către BCCO Constanța în scopul continuării anchetei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*