Prins la volan fără permis de conducere, circulând pe contrasens pe o stradă din Constanța

Prins la volan fără permis de conducere, circulând pe contrasens. FOTO DGPL Constanța

Un bărbat ce nu avea permis de conducere, a fost prins de polițiștii locali constănțeni în timp ce se deplasa cu un autoturism, pe contrasens, pe o stradă cu sens unic din Constanța.

Regulile de circulație și legile sunt opționale pentru unele persoane. Polițiștii locali constănțeni au depistat în trafic, astăzi, o persoană care conducea un autoturism pe strada Constantin Brătescu din direcția străzii I.G. Duca către Piața Griviței, segment  de drum la începutul căruia este montat indicatorul rutier cu semnificația “ACCESUL INTERZIS”.

Prins la volan fără permis de conducere, circulând pe contrasens. FOTO DGPL Constanța

În urma verificărilor efectuate de polițiștii locali a rezultat faptul că, șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care au întocmit un proces verbal de depistare și au predat persoana în cauză lucrătorilor Biroului Rutier din cadrul Inspectorialului de Poliție Județean  Constanța în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*