Primul set de 2.400 de europubele a ajuns la Cernavodă

A sosit primul transport cu europubele la Cernavodă. FOTO Primăria Cernavodă
A sosit primul transport cu europubele la Cernavodă. FOTO Primăria Cernavodă

Primul transport, cu 2.400 de europubele de 120L pentru colectarea deșeurilor din gospodării, a fost recepționat, săptămâna trecută, la Cernavoda. Urmează ca până la sfârșitul lunii să ajungă și diferența de 2.400.

„Prin această acțiune, Administrația Publică Locală vine în sprijinul comunității în vederea respectării normelor de protecție a mediului, al sănătății populației și al standardelor de calitate necesare pentru o reciclare corespunzătoare”, au transmis reprezentanții Primăriei Cernavodă.

După recepția integrală a acestora, europubele vor fi distribuite către populație, două bucăți pentru fiecare gospodărie, una pentru fracția umedă, iar cealaltă pentru fracția uscată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*