Primul magazin LEROY MERLIN din Dobrogea se deschide pe 12 februarie la Constanța

Magazin Leroy Merlin la Constanța
Magazin Leroy Merlin la Constanța

Unul dintre cei mai importanți retaileri de bricolaj ajunge la Constanța. Primul magazin LEROY MERLIN se deschide pe 12 februarie, la ora 8.00.

Magazinul se întinde pe o suprafață de 11.800 mp pe Bulevardul Aurel Vlaicu, 207 (zona intersecției cu strada Baba Novac) și beneficiază de serviciul drive in, dispus pe o suprafață de 2500 mp.

Noul retailer aduce mai multe servicii menite să atragă clienții din Dobrogea: livrare și descărcare la ușa clientului, retur, rambursare de 2x diferența, serviciul post vânzare, finanțare, debitare lemn, banc de probe, mixare vopsea și închiriere unelte.

Magazinul are 100 de angajați care oferă consiliere specializată pentru achiziționarea produselor de la raft, dar și soluții personalizate pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii în funcție de bugetul clientului.

Magazinul LEROY MERLIN Constanța va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 08:00 – 21:00 și duminica între orele 09:00 – 19:00.

Frederic Lamy, General Manager Leroy Merlin Romania
Frederic Lamy, General Manager Leroy Merlin Romania

„LEROY MERLIN începe anul 2016 cu o lansare de magazin importantă. Zona Dobrogei este unul dintre punctele regionale de interes pentru noi, Constanța situându-se printre cele mai mari și cele mai vibrante orașe din țară, mai ales în sezonul estival. Locuitorii din această zonă a țării sunt activi, întreprinzători și deschiși la proiecte noi, iar noi ne bucurăm să putem da o mână de ajutor și să fim un partener viabil în proiectele lor”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.

„Mă bucur, alături de întreaga echipă a magazinului, să putem oferi clienților din Constanța o varietate de produse de calitate la prețuri mici. Îmi doresc să devenim un reper în amenajarea locuinței sau a spațiilor comerciale nu doar pe litoral, ci în toată Dobrogea. Este nevoie pe piața locală de o astfel de experiență a prețurilor mici pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit. Iar noi vom garanta încă de la început profesionalism, atenție la detalii și cele mai mici prețuri”, a declarat Stéphane Buisset, directorul magazinului LEROY MERLIN Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*