Primele spectacole la Delfinariu din acest an au loc în acest weekend

Mii de constănțeni au vizitat, duminică, Delfinariul, Acvariul sau Microrezervația din Constanța FOTO: Delfinariul Constanța
Spectacol la Delfinariu din Constanța FOTO: Delfinariul Constanța

Primele spectacole la Delfinariu din acest an sunt programate pe data de 2 ianuarie.

Astfel, după perioada de carantină în care s-a aflat municipiul Constanța,  Complexul Muzeal de Științe ale Naturii își deschide programul de vizitare începând de sâmbătă, 2 ianuarie 2021. La Delfinariu vor avea loc zilnic două reprezentații, la ora 11:00 și la ora 15:00.

Prețul unui bilet este de 12 lei. Elevii și studenții plătesc câte trei lei, iar copiii până în vârsta de 7 ani au accesul gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*