De Ziua Dobrogei, intrare liberă la Delfinariu, Acvariu, Planetariu și Microrezervație!

Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Cu ocazia zilei Dobrogei care se serbează pe 14 noiembrie, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, instituție de cultură aflată sub coordonarea Consiliului Județean Constanța, a luat decizia de a ca în această zi să fie intrare liberă pentru toți vizitatorii.

Decizia a fost luată de conducerea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, la rugămintea președintelui Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Reprezentații la Delfinariu vor avea loc la orele 11.00 și 15.00. Vizitatorii trebuie să știe și să înțeleagă că la Planetariu, Acvariu și Echitație, accesul se va putea face în limitele fizice conform regulamentelor fiecărei secții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*