Primarul Florin Chelaru a anunțat că toate blocurile din Zona de Est a Năvodariului vor avea presiune la apă

Primarul Florin Chelaru a anunțat că toate blocurile din Zona de Est a Năvodariului vor avea presiune la apă. FOTO Facebook Florin Chelaru

Primarul Florin Chelaru a informat că toate blocurile din Zona de Est a Năvodariului vor avea presiune la apă după 20 de ani.

”Am promis, nu ne oprim!

După 20 de ani, toate blocurile din Zona de Est vor avea presiune la apă.

Continuăm lucrările pentru refacerea rețelelor de apă pentru a crește presiunea la apă la ultimele blocuri din zona de Est. Este vorba despre blocurile 28, 29 și 30 Est de pe str Delfinilor și 37 Est pe str Pescarilor.

Lucrările sunt executate în parteneriat cu RAJA” – Florin Chelaru

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*