Primăria Valu lui Traian se alătură campaniei Let’s Do It, Romania! de Curățenie Națională

Primăria Valu lui Traian se alătură campaniei Let’s Do It, Romania! de Curățenie Națională. FOTO Let’s Do It, Romania!

Pe 18 septembrie, comuna Valu lui Traian participă la activitatea națională de colectare deșeuri cu voluntari, organizată de Let’s Do It, Romania.

Astfel, cei interesați de participare sunt așteptați sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 08.00, în parcarea de pe drumul național, la ieșirea din localitate spre Constanța, pe partea dreaptă.

Let’s Do It, Romania! se pregătește de cea de-a opta zi de Curățenie Națională, eveniment care anul acesta va avea loc pe 18 septembrie, zi în care voluntarii vor strânge deșeurile din natură.

Pentru a se asigura că acțiunea se desfășoare în condiții de maximă siguranță în contextul pandemiei COVID-19, echipa Let’s Do It, Romania! a discutat cu Ministerul Sănătății, astfel că voluntarii și organizatorii Zilei de Curățenie Națională trebuie să țină cont, între altele, de următoarele măsuri:

  • pe toată durata acțiunii voluntarii vor purta măști de protecție, astfel încât să le acopere nasul și gura;
  • voluntarii trebuie să aibă soluții pentru dezinfectarea mâinilor;
  • fiecare participant trebuie să păstreze o distanță de cel puțin un metru față de ceilalți participanți;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*