Primăria Valu lui Traian încurajează transportul ecologic al elevilor. Școala din localitate, dotată cu suporți pentru biciclete și trotinete

Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian
Florin Mitroi, primarul comunei Valu lui Traian

Un pas înainte pentru comuna Valu lui Traian. Primăria din localitate a decis să doteze școala din Valea Seacă cu suporți pentru biciclete și trotinete.

Solicitarea a venit din partea părinților care și-au dorit o alternativă la transportul în comun și la autoturisme.

Programul autobuzelor școlare din Valu lui Traian

Reprezentanții Primăriei au făcut publice și rutele, stațiile și orele de transportare pentru elevii din localitate către școli. Astfel, începând cu 11 septembrie 2018, vor fi 3 curse pentru școlari dimineața și două după-amiaza.

– 7.10 plecare de la biserica Sfânta Parascheva. Se iau copiii din cartierele Crețoiu, 6 martie și Gară.
– 7.30 plecare de la biserica Sfânta Parascheva. Se iau copii din zona C. Stațiile sunt la intersecția străzii Soarelui cu Strada Egretei, strada Pescărușilorși cu strada Măceșului.
– 7.45 plecare din fata Primăriei, se reface traseul din zona C și se opreste în plus la Gradinița cu orar prelungit.

După amiază, microbuzele școlare pleacă din fața Primăriei spre deal la ora 12.00, respectiv ora 12.20, cu aceleași stații ca și dimineața.

“Recomandăm prezența unui parinte la fiecare cursă. Recomandăm ca, cel puțin în primele 2 zile când încep să folosească transportul școlar, cei mici să fie urcați de părinte în microbuz și așteptați la stația de descărcare pentru a fi conduși la școala. O parte din copii fiind mici, vă rugăm să manifestați întelegere față de eventualele întarzieri”, au transmis reprezentanții Primăriei din Valu lui Traian.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*