Primăria Saligny lansează proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unității de învățământ preuniversitar și a unității conexe”

FOTO: Primăria Saligny

Primăria  Comunei Saligny anunță proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unității de învățământ preuniversitar și a unității conexe din Comuna Saligny, Jud. Constanța”, cod F-PNRR-Dotari-2023-1542

Semnarea contractului de finanțare nr. 1204DOT/2023 din data de 17.08.2023

Perioada de implementare a proiectului este de 16 luni. Data începerii și finalizării proiectului 18.08.2023-31.12.2024.

Codul proiectului F-PNRR-DOTARI-2023-1542.

Obiectivul  general al proiectului este acela de a asigura un proces educational de calitate, modern pentru elevii Școlii Gimnaziale nr.1 Saligny.

Obiectivul specific al proiectului îl constituie „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unității de învățământ preuniversitar și a unității conexe din Comuna Saligny, Jud. Constanța” finantat prin PNRR \ Pilonul VI. Politici pentru noua generație \ Componenta C15: Educație \ Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior \ Investiția 13.Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și \ Investiția 14.Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației \ Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislative pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar\ Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele / atelierele școlare.

Valoarea finanțării nerambursabile: 770.319,42 lei, din care valoare eligibila din PNRR este in cuantum de 647.327, 24 lei, valoare TVA eligibil aferenta  este de 122.992,18 lei.

COMUNA SALIGNY Primar Ion Beiu

e-mail: comunasaligny@primariasaligny.ro

Telefon: 0371111743/fax 0372877343

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*