Primăria Peștera decontează transportul elevilor și studenților din comună. Condiția: să nu ai absențe nemotivate

Primăria Peștera. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Peștera. FOTO Adrian Boioglu

Elevii si studentii care frecventează CURSURILE DE ZI ale unitatilor de învățământ preuniversitar (liceu / școală postliceală) si universitar sunt așteptați la sediul Primăriei Peștera pentru a intra în posesia sumelor aferente lunii MARTIE 2017, conform Hotararii Consiliului Local nr. 65/30.08.2016 si, respectiv, a abonamentelor pe ruta Izvoru Mare/Peştera/Ivrinezu Mic/Ivrinezu Mare/Poligon – Medgidia, după următorul program:

  • Luni, 27 februarie 2017, intre orele 10-15;
  • Marti, 28 februarie 2017, intre orele 9-15.

Abonamentele se vor elibera DOAR IN ZILELE MENTIONATE. Vor primi abonamente NUMAI ELEVII care NU AU DEPASIT numarul de 20 de ABSENTE NEMOTIVATE pe luna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*