Primăria Ovidiu trimite ajutoarele de Paște pentru cei nevoiași. Beneficiarii primesc bonuri de masă așa că își pot alege singuri produse

George Scupra, Primarul orașului Ovidiu. FOTO Adrian Boioglu
George Scupra, Primarul orașului Ovidiu. FOTO Adrian Boioglu

La initiativa primarului George Scupra, persoanele cu dizabilitati, pensionarii cu pensie pana in 1000 lei dar si persoane cu situatii sociale deosebite beneficiaza de un ajutor, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, din partea primariei Ovidiu.

In acest an, in urma listelor transmise de Casa de Pensii si DGASPC Constanta, in orasul Ovidiu au fost identificati 2200 de beneficiari, care se incadreaza in categoriile care pot primii acest ajutor.

Valoarea ajutorului a ramas neschimbata, fiind in valoare de 32 lei/ persoana. Ca noutate ajutorul nu a mai fost acordat sub forma de pachet si a fost distribuit sub forma de tichet valoric, oferindu-le beneficiarilor posibilitatea de a-si alege singuri produsele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*