Avarie Raja la conducta de alimentare de pe Strada Delfinului din Constanța

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

RAJA Constanta este nevoita sa intrerupa furnizarea apei astazi, 3 iunie 2017, in intervalul orar 9,00-12,00, pentru remedierea unei avarii survenite  la conducta de alimentare de pe strada Delfinului, din municipiul Constanta.

Sunt afectati consumatorii din perimetrul delimitat de strazile Semanatorului, Serban Voda, B.P. Hasdeu, Partizanilor, Semanatorului.

“Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati, pe care ii asiguram ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt si pentru reluarea furnizarii de apa in conditii normale”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*