Primăria Năvodari stabilește lista finală a străzilor din Mamaia Sat care vor fi asfaltate prin Programul Anghel Saligny

FOTO Facebook Florin Chelaru

Primăria Năvodari stabilește în aceste zile lista finală a străzilor din Mamaia Sat care vor fi asfaltate prin Programul Anghel Saligny.

Primarul Florin Chelaru a anunțat că este vorba de un proiect de 15 milioane de lei.

“Împreună cu proiectanți și colegi din Primărie stabilim lista finală a străzilor din Mamaia Sat care vor fi asfaltate prin programul Anghel Saligny.

Vorbim despre un proiect de 15 milioane lei cu fonduri guvernamentale care va permite modernizarea majorității drumurilor din Mamaia Sat (asfaltare și amenajare trotuare).

Restul arterelor vor fi reabilitate cu bani de la bugetul local sau din alte surse de finanțare!

În momentul de față lucrăm la partea de proiectare. Nu am putut urgenta procedura deoarece RAJA nu ne-a înaintat procesul verbal de recepție a sistemului de apă și canalizare realizat în zonă și nu ne-a predat scriptic străzile pe care au lucrat!

Vom rezolva și aceste etape birocratice și ne vom apuca de treabă în teren. Din estimările proiectanților, cu tot cu parcurgerea fazelor de licitație, lucrările se vor realiza în prima jumătate a anului viitor!”, a declarat primarul Florin Chelaru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*