Primăria Năvodari reia campania de colectare a deșeurilor provenite din echipamente electrice și electronice

Primăria Năvodari. FOTO Primăria Năvodari

Primăria Năvodari reia campania de colectare a deșeurilor provenite din echipamente electrice și electronice. Aceasta se va desfășura în perioada 15 aprilie – 15 mai.

Primăria Orașului Năvodari, în parteneriat cu Eco Fire Sistems, reia campania de colectare a deșeurilor provenite din echipamente electrice și electronice, direct din fața casei sau a blocului.

Astfel, în fiecare zi de sâmbătă, între orele 09.00-14.00, echipe mobile se vor prezenta la domiciliul năvodărenilor (persoane fizice), în baza unei programări prealabile la numărul de telefon: 0747.047.495 (persoană de contact: Doina Șamata), de luni pana vineri în intervalul orar 09.00-17.00.

Compania parteneră își asumă colectarea și transportul, cu titlu gratuit, a deșeurilor colectate de la consumatorii casnici de pe raza orașului Năvodari.

Campania se derulează pentru al patrulea an consecutiv în orașul Năvodari și urmărește conștientizarea și responsabilizarea cetățenilor în ceea ce privește apartenența la un mediu sănătos, prin participarea acestora activa la un program de colectare și reciclare a deșeurilor provenind din echipamente electrice și electronice (DEEE).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*