Primăria Năvodari evaluează copacii de pe domeniul public, iar cei uscați vor fi tăiați

Primăria Năvodari evaluează copacii de pe domeniul public. FOTO Primăria Năvodari

Primăria Năvodari a început o acțiune de evaluare a copacilor de pe domeniul public, iar cei uscați urmează să fie tăiați.

Primăria Năvodari face apel și la asociațiile de proprietari să semnaleze copacii care trebuie îndepărtați de pe domeniul public deoarece pot reprezinta un pericol.

“Pentru a preîntâmpina problemele cauzate de copaci căzuți din cauza condițiilor meteo extreme, Primăria Năvodari a demarat o acțiune de evaluare a stării de sănătate a copacilor de pe domeniul public. În primă fază au fost identificați copacii uscați și se acționează pentru tăierea acestora!

Rugăm asociațiile de proprietari să vină în sprijinul Primăriei și să ne sesizeze cazurile de copaci care necesită îndepărtarea rapidă de pe domeniul public (copaci uscați, bolnavi sau rupți)!

Atenție: Nu se vor tăia decât copacii de pe domeniul public care reprezintă stare de pericol pentru cetățeni sau bunuri!” – Primăria Năvodari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*