Primăria Năvodari anunță închiderea proiectului ECOvocacy “Active Citizens Fund”

Primăria Năvodari. FOTO Primăria Năvodari

Primăria Năvodari anunță că joi, 4 aprilie, de la ora 11, are loc evenimentul de închidere a proiectului ECOvocacy “Active Citizens Fund”.

Proiectul este derulat de Filiala Crucea Roșie Constanța, în parteneriat cu Primăria Orașului Năvodari, Liceul Tehnologic “Lazăr Edeleanu”, Asociația Tineret pentru Dezvoltare Durabilă și Circular WaysNorvegia, cu sprijinul Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Evenimentul va avea loc în incinta Liceului „Lazăr Edeleanu” din Năvodari, la sala 18.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*