800 de volume donate de Teodor Hossu-Longin Școlii B.P. Hașdeu Constanța

800 de volume donate de Teodor Hossu-Longin Școlii nr. 12 B.P. Hasdeu. FOTO ISJ Constanța

Elevii Școlii Gimnaziale nr. 12 B.P. Hașdeu Constanța au primit în dar, În cursul zilei de miercuri, 2 iunie, 800 de volume de beletristică de la scriitorul Teodor Hossu-Longin.

„Apreciem gestul scriitorului Teodor Hossu-Longin cu atât mai mult cu cât există în rândul elevilor un reviriment în privința apetitului pentru actul lecturii unei cărți tipărite. Într-o perioadă monopolizată, oarecum de mijloacele tehnologice care oferă informație sintetică, datoria noastră de cadre didactice și părinți este aceea de a apropia copilul de opțiunea valoroasă, cititul”, a declarat prof. Sorin Mihai, inspector școlar general.

Donația vine să completeze consistent fondul de carte al bibliotecii școlare, cu scopul de atrage elevii spre lectură, de a le oferi o soluție responsabilă de petrecere a timpului liber și, mai ales, de a le cultiva gustul pentru citit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*