Primăria Murfatlar a anunțat primul caz de coronavirus din oraș. Ea mai spune că patru persoane aflate în izolare au părăsit domiciliul  

Canalul Dunăre - Marea Neagră și podul de la Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu
Canalul Dunăre - Marea Neagră și podul de la Murfatlar. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Murfatlar a anunțat primul caz de coronavirus din comună, fiind vorba de un bărbat din Valu lui Traian, care locuiește fără forme legale în localitate. De asemenea, Primăria a mai transmis că patru persoane aflate în izolare au părăsit domiciliu.

Primăria Murfatlar a anunțat care este situația în oraș în contextul epidemiei de coronavirus.

“Se află în autoizolare 103 persoane. Toate persoanele aflate în izolare sunt verificate de cel puțin două ori pe zi de patrule ale Poliției Naționale, Poliției Locale sau mixte și de asemenea de către angajații Primăriei.

Din nefericire la aceste verificari, 4 persoane au fost identificate că au părăsit domiciliul, iar Poliția Locală împreuna cu Poliția Națională a orașului Murfatlar le-au găsit și le-au amendat contravențional, fiind nevoite să stea încă 14 zile în izolare în plus. Două din persoanele identificate, s-au deplasat și pe raza comunei Valu lui Traian, au fost găsite și pe lângă amenda contravențională, au fost transportate la Hotel Flora în carantină. (Una în data de 27 martie și una în data de 28 martie)”, a afirmat Primăria Murfatlar.

Primăria a mai precizat că s-a confirmat primul caz de îmbolnăvire cu coronavirus.

“Este un cetățean cu domiciliul în Valul lui Traian dar care locuiește fără forme legale în orașul Murfatlar, de asemenea avem și un contact direct al acestuia, aflat în izolare totală la domiciliu. De menționat faptul că aceștia nu se aflau în stare de izolare, nu au venit dintr-o țară străină cu peste 500 de cazuri confirmate de contaminare cu Covid-19. Ambii cetățeni au locul de munca in comuna Valul lui Traian, sunt in evidenta DSP care are obligația efectuării tuturor procedurilor prevăzute de lege”, a mai spus Primăria Murfatlar.

De asemenea, în Murfatlar până în prezent au ieșit din izolare zece persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*