Două cazuri de infectare cu noul coronavirus, confirmate și la Curtea de Conturi din Constanța

Test pozitiv la COVID-19. FOTO Pixabay

Două cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate în ultimele zile și la Curtea de Conturi din Constanța, dar, potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Constanța, încă nu se poate vorbi despre un focar la această instituției.

Potrivit DSP Constanța, primul caz a fost confirmat pe data de 11 august, iar cel de-al doilea în cursul zilei de miercuri, 12 august.

„Fiind vorba de două cazuri, nu a fost declarat focar COVID-19 la instituție. Ancheta epidemiologică este în curs, condusă de DSP Constanța”, au precizat reprezentanții Instituției.

La nivelul județului Constanța au fost confirmate, în total, până la ultima raportare, de miercuri 12 august, 1.218 cazuri de infectare COVID-19.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*