Primăria Municipiului Constanța a reluat operațiunea de dezinsecție în oraș

Se face dezinsecție în oraș.

Primăria Municipiului Constanța continuă operațiunea de dezinsecție în oraș.

În seara de 8 august se acționează, începând cu ora 21:00, în parcul Tăbăcărie, Satul de Vacanță și în cartierul Faleză Nord, iar în cursul zilei de 9 august în stațiunea Mamaia și cartierele Palazu Mare și Tomis Plus.

În zilele următoare, pe rând, vor fi acoperite toate zonele orașului.

Acțiunile de dezinsecție au drept scop menținerea unui nivel scăzut al densității insectelor de disconfort, precum și eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli.

Substanţa folosită este biodegradabilă și este avizată de Inspectoratul de Sănătate Publică Bucureşti, având o sferă largă de acţiune destinată combaterii insectelor care produc disconfort (ţânţari, muşte, căpușe, gândaci și furnici).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*