Primăria Medgidia vă invită la dezbatere. Sunteți mulțumiți de spațiile verzi din oraș?

Buruieni în parcul de la Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Buruieni în parcul de la Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Primăria Municipiului Medgidia organizează luni, 04 iulie 2016, de la ora 15:00 dezbaterea publică cu tema ”Prelungirea contractului de delegare privind activitățile de amenajare, întreținere și înfrumusețare spații verzi și reparații căi de transport nr. 2604/01.07.2011, către S.C. Apollo Ecoterm S.R.L”.

În conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională, raportul Serviciului de Monitorizare Servicii Publice din cadrul Primăriei, cu privire la necesitatea delegării activităților de mai sus este în continuare publicat pe site-ul instituției –www.emedgidia.ro

Dezbaterea se va desfășura în Sala de Sedinţe a Consiliului Local Municipal Medgidia și este deschisă participării tuturor cetățenilor și oricăror grupuri interesate!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*