Primăria Medgidia și Consiliul Local i-au premiat pe elevii cu cele mai bune rezultate școlare

Cei mai buni elevi din Medgidia au primit premii mari în bani. FOTO Primăria Medgidia

Ziua Internațională a Educaţiei este sărbătorită de instituțiile de învățământ în fiecare an, la data de 5 octombrie, în peste 200 de ţări, prin manifestări menite să pună în valoare tradiţia şi împlinirile sistemului educațional.

Cu acest prilej, Primăria Municipiului Medgidia a premiat excelența rezultatelor școlare a două eleve eminente, care au obținut nota 10 la examenul de capacitate și respectiv examenul de bacalaureat, în anul școlar 2016-2017.

Festivitatea de premiere a avut loc în sala de ședințe a Consiliului Local Municipal, unde Nicoară Antonia Elena, absolventă a Școlii Gimnaziale ”Constantin Brâncuși” a fost felicitată de primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie. Eleva a primit un buchet de flori, o diplomă și un premiu în valoare de 2250 lei. Este pentru prima dată când municipalitatea locală răsplătește excelența rezultatelor școlare.

Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 52 din data de 23 martie 2017:
”Elevii din unitățile de învățământ din municipiul Medgidia care obțin nota 10 la examenul de capacitate vor fi premiați cu suma de 2250 de lei, reprezentând contravaloarea a 500 de euro, o diplomă de merit și un buchet de flori. Elevii din unitățile de învățământ din municipiul Medgidia care obțin nota 10 la examenul de bacalaureat vor fi premiați cu suma de 4500 de lei, reprezentând contravaloarea a 1000 de euro, o diplomă de merit și un buchet de flori.”.
În cursul zilei de mâine și eleva Bratu Maria Alexandra, absolventă Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” urmează a fi premiată cu suma de 4500 lei.

”Educația a reprezentat întotdeauna prioritatea zero a activității mele profesionale. O educație de calitate reprezintă cheia tuturor reușitelor profesionale iar dezvoltarea societății românești nu poate fi făcută fără investiția noastră în educație. Felicit încă o dată copiii și cadrele didactice implicate în amplul și complexul proces educațional”, a declarat edilul municipiului, Valentin Vrabie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*