Primăria Medgidia reia activitatea de relații directe cu publicul

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

În conformitate cu noile reglementări prevăzute de Ordonanța de Urgență nr.70/14.05.2020, începând cu data de 18 mai, Primăria Municipiului Medgidia reia toate activitățile care implică relația directă cu publicul.

Serviciile din cadrul autorității locale continuă să relaționeze cu publicul și prin intermediul următoarelor date de contact, pentru preluarea tuturor solicitărilor, adreselor, petiţiilor, sesizărilor, reclamaţiilor, pentru solicitarea/obținerea de informații care au legătură cu activitatea instituției, consiliere cu privire la stadiul de soluționare a cererilor depuse:

  • Telefon: 0241.812.300; 0241.810.077; 0241.810.088; 0241.811.000;
  • Fax: 0241.810.619;
  • E-mail: office@primaria-medgidia.ro;
  • Pagină Facebook: https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiMedgidia.

De asemenea, pe pagina oficială a Primăriei Municipiului Medgidia a fost lansată platforma https://primaria-medgidia.ro/cic/sesizari/, unde cetățenii pot utiliza rubrica de sugestii și reclamații.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*