Primăria Medgidia premiază cetățenii din municipiu

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Municipiului Medgidia continuă tradiția demarată încă din anul 2017 și premiază cetățenii majori, tinerii proaspăt căsătoriți și cuplurile care aniversează Nunta de argint și Nunta de aur.
Astfel, în perioada 06 – 07 iunie 2024, beneficiarii care au depus documentele solicitate conform Hotărârii de Consiliu Local nr.52/23 martie 2017 privind modificarea și completarea statutului Municipiului Medgidia, vor fi răsplătiți cu diplome, aranjamente de flori și sumele aferente fiecărui premiu în parte.
Aceștia vor fi contactați telefonic de către responsabilii cu acordarea premiilor din cadrul primăriei.
Beneficiarii premiilor Nuntă de aur, vor primi și de această dată, la domiciliu, premiile aferente, începând cu data de 06 iunie 2024.
Modificarea Statutului Municipiului Medgidia, în luna martie a anului 2017, prin hotărâre de Consiliu Local, a permis premierea până în acest moment a unui număr de:
– 1657 cetățeni majori;
– 1092 cupluri tineri căsătoriți;
– 595 cupluri nuntă de argint;
– 495 cupluri nuntă de aur.
Premiile oferite celor 6.021 de beneficiari înscriși până la data de 04 iunie 2024 sunt în valoare totală de 3.556.500 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*