Accident mortal pe DN 38, în apropiere de Techirghiol

Accident mortal pe DN 38, în apropiere de Techirghiol. FOTO cu rol ilustrativ

O persoană a murit, iar o a doua a fost rănită grav, într-un accident rutier petrecut pe DN 38, în apropiere de Techirghiol. Conform primelor informații, un autoturism ar fi izbit violent un copac de pe marginea drumului.
Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului s-au deplasat un echipaj de pompieri și două SMURD.

„În accident au fost două victime, încarcerate. Una dintre victime este decedată, iar cea de a doua persoană este încarcerata, inconștientă”, au precizat reprezentanți ai ISU „Dobrogea”.

Cea de-a doua victimă a fost descarcerată de salvatorii ISU și a fost transportată la spital.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, impactul s-a produs între un tractor cu remorcă, condus de un bărbat de 66 de ani, și autoturismul la volanul căruia se aflat tot un bărbat de 66 de ani. În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoturismul a părăsit partea carosabilă, iar apoi a intrat în coliziune cu un copac. În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a unei femei, de 68 de ani, pasageră în autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Conducătorul tractorului a părăsit locul accidentului fără acordul organelor de Poliție, fiind identificat în scurt timp de polițiști. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*