Primăria Medgidia organizează o dezbatere publică privind câinii fără stăpân

Câini maidanezi. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Municipiului Medgidia a anunțat organizarea unei dezbateri publice în legătură cu problema câinilor fără stăpân care afectează domeniul public al unității administrativ-teritoriale. Evenimentul va avea loc luni, pe data de 22 mai, începând cu ora 10.00, în sala de ședințe a primăriei.

Dezbaterea a fost inițiată în urma propunerii Asociației pentru Protecția Animalelor (ADAC), care a identificat nevoia rezolvării acestei situații cu impact asupra comunității. În cadrul evenimentului, vor fi abordate soluțiile propuse de ADAC pentru gestionarea câinilor fără stăpân și minimizarea problemelor create de aceștia în Medgidia.

Toți cetățenii și grupurile interesate sunt invitați să participe la dezbatere și să-și exprime punctele de vedere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*