Polaris M Holding distribuie, gratuit, pubele în Costinești și Schitu

Polaris începe distribuirea gratuită a pubelelor destinate colectării separate a deșeurilor, în Costinești și Schitu

Societatea Polaris M Holding oferă, gratuit, pubele pentru colectarea deșeurilor reziduale și reciclabile în Costinești și Schitu.

Astfel, în perioada 19 – 30 decembrie, Polaris va distribui, în comuna Costinești și sat Schitu, pubele negre pentru colectarea deșeurilor reziduale și pubele galbene pentru colectarea deșeurilor reciclabile.

Luni, 19 decembrie, în intervalul orar 09.00 – 15.00, se vor distribui pubele pentru colectarea deșeurilor reziduale și reciclabile în satul Schitu, pe străzile Principală, Schitului, Salcâmilor, Castanilor Feroviarilor și pe Aleea Lacului.

În situația în care nu se vor distribui toate pubelele pe străzile planificate inițial, distribuirea va continua în ziua următoare. Persoanele care nu sunt acasă pentru a prelua pubela, pot veni la sediul nostru din str. Tineretului, nr 16, Costinești, pentru a o ridica. Pubela se ridică în baza cărții de identitate și a actului de proprietate. Informații suplimentare la telefon 0728/281.689.

Împreună cu pubelele se va oferi și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care se depozitează în fiecare pubelă. Tot în pliant este menționat și programul de colectare a deșeurilor reziduale și reciclabile pentru satele Costinești și Schitu. Pubelele vor fi scoase în fața porții și vor fi ridicate în zilele menționate pe pliant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*