Primăria Medgidia lansează un proiect ce privește creșterea transparenței, eticii și integrității referitoare la prevenirea corupției

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Medgidia lansează marți, 08 februarie, de la ora 11.00, proiectul „Consolidarea capacității analitice a Municipiului Medgidia prin creșterea transparenței, eticii și integrității referitoare la prevenirea corupției”.

Astfel, UAT Medgidia organizează conferința de presă pentru diseminarea obiectivelor proiectului și asigurarea vizibilității contribuției Comisiei Europene (valoarea proiectului) și a activităților acestuia, precum și importanța implementării acestui proiect.

Obiectivul proiectului constă în consolidarea capacității analitice a Municipiului Medgidia prin creșterea transparenței, eticii și integrității referitoare la prevenirea corupției, prin dezvoltarea de proceduri anticorupție, inclusiv a unor măsuri concrete și modalități de monitorizare permanentă a aplicării acestora, îmbinate cu campanii sectoriale de informare publică în vederea creșterii gradului de conștientizare a cetățenilor și a nivelului de educație anticorupție în rândul angajaților din administrația publică locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*