Primăria Medgidia celebrează Ziua Națională printr-o serie de activități. Iată programul complet

1 Decembrie, la Medgidia
1 Decembrie, la Medgidia

Ziua Națională a României este pentru români un eveniment încărcat de emoție, sensibilitate și bucurie. Marea Unire din 1918 a fost și rămâne pagina sublimă a istoriei românești. Cu prilejul sărbătoririi a 98 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri, Primăria Municipiului Medgidia invită toți locuitorii din oraș, dar și din localitățile învecinate, la manifestările dedicate săprbătoririi Zilei Naționale a României.

Aceste manifestări debutează cu ceremonialul de omagiere și comemorare a făuritorilor unității, independenței și suveranității statului român, prin depunerea de jerbe și coroane de flori la Monumentul Eroilor Români, începând cu ora 11.00.

Începând cu ora 12.00, pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor ”Lucian Grigorescu”, va avea loc un program artistic susținut de soliștii și ansamblurile aparținând Casei de Cultură I.N.Roman.

În continuarea programului, la ora 13.00, Primăria Municipiului Medgidia, în colaborare cu instituțiile militare și de ordine publică din municipiu, va organiza o ceremonie militară cu defilarea pedestră a plutoanelor din cadrul Garnizoanei Medgidia, Jandarmeriei Medgidia, Detașamentului de Pompieri Medgidia, Poliției Locale Medgidia.

1 Decembrie, la Medgidia
1 Decembrie, la Medgidia

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*