Primăria Medgidia, anunț privind achiziționarea de servicii pentru organizarea evenimentului Ziua Internațională a Copilului – 01 Iunie 2024

sediul primaria medgidia
Primăria Medgidia

Primăria Medgidia îi invită pe cei interesați să depună oferte în scopul atribuirii contractului de prestări „Servicii de organizare a evenimentului Ziua Internațională A Copilului – 01 Iunie 2024”

Activitățile propuse lucrează la imaginația copiilor, la spiritul creativ, devin elemente educative dezvoltând o cultură generală frumoasă și se vor desfășura în data de 01 iunie 2024, în Parcul 1 Mai, în intervalul orar 16.00 – 22.00.

Ziua Internațională a Copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în 1925, atunci când 54 de reprezentanți din diferite țări au adoptat Declarația pentru protecția Copilului. În 1954, Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite (UNICEF) a recomandat ca fiecare stat să adopte așa numită Ziua Copilului. Ziua de 01 iunie este și Ziua Mondială a Părinților.

„1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului trebuie să însemne multe bucurii pentru copii, baloane colorate, jucării, dulciuri, hăinuţe noi, jocuri şi distracţii în parcuri, prietenii noi, generozitate, dragoste.

Ziua Internațională a Copilului ne amintește de momentele tandre şi plăcute ale copilăriei noastre, dar este și ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar şi că toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră de zi cu zi.

Astfel administrația publică locală își propune să organizeze un eveniment inedit cu acest prilej” – Primăria Medgidia.

Evenimentul se va desfășura în Parcul 1 Mai, pe Faleza Canalului Dunăre – Marea Neagră, sâmbătă, 01 iunie 2024.

Criteriul de atribuire aplicat pentru stabilirea ofertei câștigătoare: selecția ofertei se va realiza pe baza criteriului: cel mai bun raport calitate – preț (conform fișei de date)

Valoarea estimată a acestui contract este de: 452.235 lei fără TVA

Sursa de finanțare: bugetul local

Modul de prezentare al ofertei: oferta se va prezenta în plic sigilat pe care va fi notat Oferta pentru procedura de atribuire a contractului de achiziție: „Servicii de organizare a evenimentului Ziua Internațională a CopiluluI – 01 iunie 2024”, numele și adresa beneficiarului, numele ofertantului și mențiunea „A nu se deschide înainte de sesiunea de deschidere a ofertelor, 14.05.2024”.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 14.05.2024, ora 11.00.

Oferta și documentele care însoțesc oferta se vor depune: la sediul autorității contractante Municipiul Medgidia, str. Olteniei, nr. 1, județul Constanța, Compartiment Achiziții Publice. Relații suplimentare și clarificări se pot obține la adresa de email achizitii@primaria-medgidia.ro.

Data deschiderii ofertelor: 14.05.2024.

Ofertele vor fi redactate în limba română.

Ofertanții vor trebui să-și mențină valabilă oferta termen de 90 de zile de la data transmiterii ofertei către autoritatea contractantă.

Documentaţia de atribuire a achiziţiei se poate descărca de pe  pagina web: www.primaria-medgidia.ro,  secţiunea Anunțuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*