Primăria impune restricții de circulație de Zilele Constanței

Restricții de circulație în Constanța. FOTO Primăria Constanța

Zeci de evenimente, sute de artiști și mii de constănțeni se vor bucura de surprizele pregătite de Primăria Constanța. Vor fi 5 zile cu muzică pentru toate gusturile, activități sportive, expoziții, experiențe culinare, ateliere de creație, vânătoare de comori, parade stradale sau filme în aer liber.

„Pentru siguranța participanților la aceste evenimente se vor lua măsuri specifice în sensul asigurării unui climat de siguranță de către organizator împreună cu instituțiile de ordine publică.

Astfel, în perioada 16 mai 2024, ora 20:00-20 mai, ora 05:00, se va restricționa circulația rutieră pe bulevardul Tomis, între bulevardul Ferdinand și strada Traian, inclusiv la intersecția cu strada Dragos Vodă” – Primăria Constanța.

În perioada 17 – 21 mai 2024, Piața Ovidiu va găzdui o serie de evenimente culturale. Astfel, se vor lua următoarele măsuri de blocare a arterelor de acces în locația de desfășurare:

– strada Arhiepiscopiei la intersecția cu strada Crângului;

– strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 cu Piața Ovidiu;

– strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 la intersecția cu strada Crângului;

– strada Vasile Canarache la intersecția cu strada Petru Rareș;

– strada Mircea cel Bătrân la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir;

– strada Traian – la limita Pieței Ovidiu – cu parapet de beton;

– bulevardul Tomis – la limita Pieței Ovidiu – cu parapet de beton;

– strada Marcus Aurelius la intersecția cu strada Orient.

Restricțiile auto vor funcționa zilnic, în intervalul orar 15:00 – 23:00 iar cele fixe, formate din parapeti de beton, în perioada 17 mai 2024, ora 07:00 – 22 mai 2024, ora 07:00.

De asemenea, pentru buna organizare a spectacolului cu drone din data de 21 mai 2024, accesul autovehiculelor va fi restricționat în parcarea de pe strada Lebedei, între restaurantele Konak și Filicori Zecchini, în perioada 20 mai 2024, ora 06:00 – 21 mai 2024, ora 23:00. În timpul spectacolului cu drone, o parte din strada Lebedei, cuprinsă între restaurantele Konak și Filicori Zecchini va fi închisă complet circulației publice, în intervalul orar 21:30-22:00. Luni, 20 mai, va avea loc o repetiție generală a spectacolului cu drone care implică închiderea parțială a străzii Lebedei cuprinsă între restaurantele Konak și Filicori Zecchini, în perioada 20 mai 2024, ora 23:00 – 21 mai 2024, ora 00:00. Pe durata restricțiilor, un echipaj al Poliției Locale va gestiona traficul din zonă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*