Primăria Hârșova se închide după confirmarea a două cazuri de infectare cu COVID-19 printre angajați

Primăria Hârșova. FOTO CTnews.ro

Sediul Primăriei orașului Hârșova se va închide, în perioada următoare, pentru a se realiza o acțiune de dezinfecție, având în vedere confirmarea, până în prezent, a două cazuri de infectare cu COVID-19 printre angajații instituției.

„O parte a personalului a fost testată, însă urmează testarea tuturor angajaților și dezinfectarea tuturor birourilor. Se va lucra în această perioadă și în sistem de telemuncă, asigurând continuitatea activității fiecărui compartiment, acolo unde nu este posibilă telemunca”, a anunțat primarul Viorel Ionescu pe pagina sa de socializare.

Până la remedierea situației, cetățenii orașului își pot rezolva problemele accesând pagina web a Primăriei Hârșova, www.primaria-harsova.ro, unde:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*