Primăria Hârșova își suspendă, de mâine, programul normal de lucru, pentru o perioadă de două săptămâni

Primăria Orașului Hârșova

Primăria Orașului Hârșova anunță că își suspendă programul normal de lucru, cu excepția casieriei, începând de marți, 5 ianuarie, pe o perioada de 14 zile calendaristice, pentru acțiuni de dezinfecție și pentru a reduce riscul îmbolnăvirii cu SARS-CoV-2.

În această perioadă, cei interesați pot utiliza site-ului www.primaria-harsova.ro pentru rezolvarea situațiilor într-un termen mult mai scurt, având posibilitatea să:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*