FOTO VIDEO Cinci copii instituționalizați vor fi botezați la Cumpăna de Sf. Parascheva

La Cumpăna se păstrează tradiția: la zile mari sunt botezati copii abandonaţi de părinţi. FOTO Primaria Cumpăna

Consiliul Local și Primăria comunei Cumpăna reprezentate legal de primar ec. Mariana Gâju în colaborare cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța au luat decizia de a încreștina cinci  copii aflați în prezent în asistență maternală cu prilejul prăznuirii Sfintei Sărbători ,,Sf. Cuvioasa Parascheva”

Acești copii vor primi taina Sfântului Botez în Biserica ,,Sf. Cuvioasa Parascheva” din comuna Cumpăna, în data de 13 octombrie, la orele 15.00. Slujba va fi oficiata de Inalt Prea Sfintitul Teodosie – Arhiepiscopul Tomisului alaturi de un sobor de preoti.

Nașii care le vor veghea drumul în viață sunt oameni cu credință, cu dragoste pentru copiii abandonați și lipsiți de dragostea părintească.

UPDATE

Marian Mihăiță, Antonio Valentin, Ioana Mihaela, Laura și Maria Parascheva sunt numele primite de către cei 5 copii, 3 băieței și 2 fetițe, botezați în ajunul sărbătorii Sf. Parascheva la Cumpăna.

La finalul ceremoniei cei cinci micuți au primit câte un cadou simbolic și câte o iconiță de la primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju .

Iată cum a fost la botezul micuților.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*