Primăria Deleni solicită emiterea acordului de mediu pentru proiectul: Reabilitarea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă al localității Șipotele

Primăria Deleni. FOTO Facebook Primăria Deleni

Comuna  Deleni anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Reabilitarea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă al localității Șipotele, comuna Deleni, județul Constanța, amplasat în  comuna Deleni, sat Șipotele, intravilan, județul Constanta.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, municipiul Constanta, strada Unirii, nr.23,  județul Constanta, zilnic, între orele 9 – 13 și la sediul  titularului:  comuna   Deleni,  cu adresa in comuna Deleni, strada Școlii nr. 103, județul Constanța, în zilele de luni – vineri între orele 10-14.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*