Primăria Cumpăna susține Campionatul Național de Gimnastică Ritmică. Micii sportivi se întrec la Cumpăna pe 20 și 21 aprilie

Concurs de Gimnastică Ritmică la Cumpăna. FOTO CTnews.ro

Primăria Cumpăna, Federația Română de Gimnastică Ritmică și Clubul Sportiv “Victoria Cumpăna” își dau mâna pentru un eveniment important pentru sportul constănțean.

Campionatul Național de Copii la Gimnastică Ritmică debutează la Campusul Școlar al Liceului Tehnologic Nicolae Dumitrescu pe 20 aprilie 2019. Timp de 2 zile, micii sportivi din toată țara vin la Cumpăna pentru a-și demonstra talentul și competențele sportive.

Evenimentul face parte din Calendarul Competițional Intern al Federației Române de Gimnastică Ritmică pe anul 2019 și este al doilea de acest fel după un eveniment similar petrecut la Baia Mare.

Competiția de la Cumpăna precede Campionatul Național de Junioare Mici care a fost programat pentru 21 – 23 iunie la Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*