Primăria Cumpăna organizează Ziua Femeii

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria și Consiliul Local Cumpăna organizează, ca în fiecare an, un eveniment deosebit, dedicat Zilei Internaționale a Femeii.

Cu această ocazie, duminică, 8 martie, începând cu orele 13.00, sunt invitate la Casa de Cultură toate doamnele și domnișoarele comunei Cumpăna, pentru a sărbători împreună, așa cum se cuvine, această zi specială

Momente artistice, voie bună, surprize oferite de către organizatori și un meniu adecvat acestei zile festive, toate acestea constituie elementele necesare unei petreceri de neuitat, dedicată în întregime tuturor reprezentantelor sexului frumos din comuna Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*