Primăria Cumpăna organizează Ziua Femeii

Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Cumpăna. FOTO Adrian Boioglu

Primăria și Consiliul Local Cumpăna organizează, ca în fiecare an, un eveniment deosebit, dedicat Zilei Internaționale a Femeii.

Cu această ocazie, duminică, 8 martie, începând cu orele 13.00, sunt invitate la Casa de Cultură toate doamnele și domnișoarele comunei Cumpăna, pentru a sărbători împreună, așa cum se cuvine, această zi specială

Momente artistice, voie bună, surprize oferite de către organizatori și un meniu adecvat acestei zile festive, toate acestea constituie elementele necesare unei petreceri de neuitat, dedicată în întregime tuturor reprezentantelor sexului frumos din comuna Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*