Primăria Constanța va face, de miercuri, plata recenzorilor din cadrul Recensământului Populației și Locuințelor 2021

Primăria Constanța face plata recenzorilor din cadrul Recensământului Populației și Locuințelor 2021

Primăria Constanța anunță că de miercuri, 19 octombrie, se face plata personalului de recensământ contractat de UAT Constanța pentru colectarea datelor la Recensământul Populației și Locuințelor 2021.

Plata recenzorilor pentru autorecenzarea asistată, recenzorilor, recenzorilor-șefi și coordonatorilor la nivelul municipiului Constanța se face de către Primăria Municipiului Constanța, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Astfel, plata persoanelor care au asigurat autorecenzarea asistată (între 14 martie și 27 mai 2022) se va face în funcție de numărul de chestionare pentru care au asigurat asistența, iar recenzorii care s-au ocupat de interviurile față-în-față (între 31 mai și 31 iulie) vor fi plătiți în funcție de numărul de chestionare completate prin interviu față-în-față și în funcție de tipul de chestionar, cu tarif diferențiat.

Banii vor fi virați în cont, iar persoanele care au optat pentru ridicarea sumei de la casierie sunt așteptate pe bulevardul Tomis nr.51. Programul cu publicul: luni, marți, miercuri, joi și vineri, între orele 14.00 – 16.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*