Primăria Constanța și Polaris au discutat despre datoria neplătită. Eduard Martin: “Nu vreau ca locuitorii să plătească din buzunarul lor pentru un conflict juridic al Primăriei”

O parte din flota Polaris M Holding. FOTO Facebook
O parte din flota Polaris M Holding. FOTO Facebook

Administratorul companiei Polaris M Holding și Primăria Constanța au avut astăzi o primă discuție legată de datoria de 90 milioane de Euro pe care cei din urmă o au.

La ieșirea de la discuții, Eduard Marti a declarat că s-a făcut un pas către ieșirea din criză.

“Astazi am avut o discutie cu domnul primar Decebal Fagadau. Discutia a fost constructiva si cred ca s-au lamurit multe aspecte care tin de conflictul juridic dintre Primarie si Polaris M Holding. Pe scurt, suntem in situatia in care urmeaza o potentiala tranzactie conditionata de aplicarea hotararii definitive din 2012 privind aplicarea indicelui de inflatie. Precum am spus si in postarea anterioara, principiul pe care l-am avut la baza in aceasta discutie, a fost acela ca locuitorii orasului Constanta sa nu plateasca din buzunarul lor pentru conflictele juridice dintre Primarie si noi. Va voi tine la curent saptamana viitoare cu evolutia acestei situatii care speram sa aiba un final fericit pentru constanteni“, a precizat Eduard Martin. 

Reamintim că Polaris M Holding a câștigat un proces împotriva Primăriei Constanța, după ce, timp de 7 ani, administrația locală nu a plătit sumele datorate pentru serviciile de salubrizare. Suma a ajuns la peste 90 milioane de Euro și dacă ea nu ar fi fost plătită, orașul Constanța risca să rămână îngropat în gunoaie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Dar de sa-i ierte? I-au tarat prin instante. Statul isi bate joc de privati din ce in ce mai tare. Daca pierdea Polaris il ierta cineva? De aia isi bate joc statul de noi, ca ii iertam. Ei nu ne iarta pe noi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*