Primăria Constanța și Asociația Animal Society au decis să prelungească astăzi colaborarea

Primăria Constanța și Asociația Animal Society au decis să prelungească astăzi colaborarea. FOTO Animal Society

După succesul înregistrat la Constanța în cadrul celor două campanii de sterilizare gratuită derulate prin proiectul „Efort comun pentru un viitor mai bun“, Primăria Constanța și Asociația Animal Society au decis joi, 2 septembrie, să prelungească colaborarea.

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, și președintele Asociației Animal Society, Anca Tomescu, au semnat actul adiționat care presupune continuarea colaborării pentru încă trei ani, timp în care va fi stabilit și implementat un plan de acțiune comunitară dezvoltat printr-o serie de evenimente.

„Încheierea acestui parteneriat reprezintă un moment foarte important! Constanța va fi un model de referință în ceea ce privește angajamentul comunitar şi responsabilizarea societății civile pentru bunăstarea animalelor de rasă comună din oraș, cu sau fără stăpân. Suntem siguri de implicarea societății civile, care a răspuns pozitiv tuturor campaniilor noastre. Constanța a realizat că numai printr-un efort comun, putem asigura un viitor mai bun atât animalelor cât şi întregii comunități“, spune președintele Animal Society, Anca Tomescu.

Proiectul „Efort comun pentru un viitor mai bun“ presupune desfășurarea mai multor campanii de sterilizare gratuită a animalelor de rasă comună de raza municipiului Constanța, precum și derularea mai multor programe de informare adresate locuitorilor orașului. Proiectul, sprijinit de Primăria Municipiului Constanța, are ca obiectiv implicarea societății civile în stabilirea şi implementarea unui plan de măsuri uman, eficient, durabil pentru problema câinilor fără stăpân.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*