Primăria Constanța schimbă plăcuțele cu numele străzilor

Primăria Constabța a adoptat un nou tip de plăcuțe cu denumirea străzilor. FOTO Primăria Constanța

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința opiniei publice faptul că în perioada decembrie 2017 – august 2018 se vor monta/înlocui plăcuțele stradale cu denumirea străzilor pe unele clădiri din municipiul Constanța și în intersecțiile principale.

Lucrările au fost demarate astăzi 11 decembrie, iar în prima etapă vor fi amplasate 396 de plăcuțe stradale cu denumirea străzilor și 53 de stâlpi cu 116 de indicatoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*