Primăria Constanța reia distribuirea tichetelor valorice pentru persoanele cu vaccinare completă

Centrul de vaccinare din Pavilionul Expozițional Constanța.

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că începând de joi, 17 februarie, persoanele care s-au imunizat cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, la Pavilionul Expozițional Constanța, vor primi din nou tichete valorice.

Este vorba despre persoanele care au primit două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer sau o doză Johnson&Johnson, în perioada 03 septembrie 2021 – 30 noiembrie 2021, exclusiv de către echipele de vaccinare de la Pavilionul Expozițional Constanța. Acestea sunt așteptate cu actul de identitate la Pavilionul Expozițional, între orele 08.00 – 18.00, pentru a-și ridica tichetele.

Pentru cei vaccinați după data de 30 noiembrie 2021, distribuirea tichetelor se va face după ce nu mai sunt solicitări din partea celor vaccinați în lunile septembrie – noiembrie. Menționăm că pentru doza a treia nu se eliberează tichete de masă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*