Primăria Constanța reamintește că Polaris M Holding ridică deșeurile mari gratuit: „Trebuie doar sa sunați și să programați ridicarea lor”

Polaris M Holding ridică gratuit deșeurile voluminoase din Constanța

Dacă nu ați auzit deja, constănțenii, persoane fizice, pot solicita ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase la dispeceratul societății Polaris M Holding, utilizând numărul de telefon 0241/548.600.

„Nu le duceți la platformele pentru depozitarea deșeurilor, ci sunați la numărul de mai sus și o mașină a operatorului de salubritate va veni să le ridice în maximum 24 de ore”, transmis și reprezentanții Primăriei Constanța.

În cazul în care operatorul de salubritate nu va răspunde solicitării, puteți să sesizați Primăria Constanța printr-un mesaj scris la numărul de WhatsApp – 0731.550.011, care va conține locația exactă unde este necesară intervenția, descrierea situației, numele persoanei care sesizează și fotografii relevante de la fața locului.

Amintim că depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*